Livrare si plata

Livrarea produselor : 

Cu siguranță sunteți nerăbdători ca produsele comandate să ajungă cât mai repede la dumneavoastră. Magazinul www.roxart.ro oferă posibilitatea livrării produselor comandate prin firma de curierat rapid (SameDay România).

Termenul de livrare este între 1 - 2 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii de către noi.

Coletele vor fi livrate la adresa specificată în formularul de comandă, în intervalul orar 09:00 - 17:00.

Nu suntem răspunzători pentru întârzierile ce pot apărea în procesul de livrare efectiv, după ce coletul a fost predat companiei de curierat. Comenzile plasate în zilele de sâmbătă și duminică sau de sărbători legale vor fi procesate și confirmate în prima zi lucrătoare. Mai multe informații despre termenii de livrare vă vom comunica la momentul confirmării comenzii, în funcție de oră și volumul celorlalte comenzi. Comercializarea produselor din magazinul www.roxart.ro se face exclusiv pe teritoriul României.

Costuri transport:

  1. Pentru comenzile cu valoare mai mare de 300 RON/comanda livrarea se realizeaza GRATUIT (valabil pentru comenzile care se afla in aria de acoperire a firmei de curierat SameDay Romania).
  2. Pentru comenzile cu valoare mai mica de 300 RON/comanda costul de livrare este de 20 RON/Colet.

Plata produselor:

Produsele comandate de pe www.roxart.ro pot fi platite prin :

  1. In sistem ramburs - veți plăti contravaloarea comenzii și a transportului (dacă e cazul) în momentul înmânării coletului de către reprezentantul firmei de curierat.
  2. Plata prin card bancar - prin intermediul companiei specializate în plăți online, Netopia, beneficiați de o tranzacție sigură și eficientă, fără costuri suplimentare.
  3. Prin bancă - plata prin bancă se face în avans. Fie faceți plata prin depunere la ghișeul băncii la care avem noi cont fie prin transfer bancar, dacă beneficiați de un sistem de online banking. Informațiile necesare unei plăți prin bancă vă vor fi furnizate de către noi în cazul alegerii acestei opțiuni dar ele pot fi consultate și la rubrica noastră de Contact.

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 lei
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods