Despre Noi

Bună ziua, dragi prieteni!

Compania RoxArt este noua pe piața din România. Arta de a coase a ajuns la un alt nivel, un nivel pe care ne propunem să îl aducem în casele și inimile voastre.

Povestea noastră începe acum câțiva ani când doua prietene au descoperit bucuria cusutului, a relaxării și a împărtășirii unor pasiuni comune. Arta cusutului ne umple de energie pozitivă,  ne poarta intr-o noua poveste cu fiecare lucrare pe care o creăm. 


Cusutul (in diferitele sale forme și accepțiuni) este o tradiție a poporului nostru și datează din vechii strămoși. Suntem responsabili de arta și de transmiterea acestui meșteșug unic următoarelor generații. 


Cusutul in sine este o activitate relaxanta si care poate avea efecte terapeutice mai ales cand ai avut o zi agitata si te simti nelinistita, încărcată și obosita. Simpla concentrare și atenția la detalii te vor ajuta sa te deconectezi in asemena mod încât trecerea timpului va fi insesizabila. Cu totii avem o minte creativa, dar uneori avem nevoie de un imbold care sa ne aminteasca de ce suntem capabili cu adevarat. Uneori creativitatea se dezvolta prin lucruri simple cum ar fi cusutul. 
De asemenea, o activitate precum cusutul poate fi realizata si de cei mici pentru a-i invata sa fie atenti la detalii, sa vada de la inceput unde trebuie sa ajunga, dar mai ales sa isi puna creativitatea la incercare.


Acum puteți da viață și culoare tablourilor prin utilizarea mărgelelor de cea mai înaltă calitate.

Vă propunem spre achiziție o varietate de scheme și kit-uri pentru a fi cusute cu mărgelele "Preciosa" (Cehia).

Kit-ul conține toate cele necesare și la final, nu va rămâne decât sa puneți tabloul pe perete.

Culorile intense și bogate sunt redate cu ajutorul vopselelor care nu au miros, nu produc reacții alergice și nu conțin elemente toxice.

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 lei
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods