Continutul kit-ului

Dragi clienți!

Kit-urile noastre pentru broderie cu margele sunt echipate cu tot ce aveți nevoie pentru a crea o lucrare finită și nu necesită investiții și achiziții suplimentare! Dacă, în ciuda lipsei de timp, încă nu doriți să vă despărțiți de hobby-ul preferat, trusele noastre sunt doar pentru dvs., deoarece vă vor permite să vă concentrați exclusiv pe broderii. Setul de modele de broderie cu mărgele FLF si FLS include un model imprimat pe pânză de bumbac natural și întins peste un sasiu de lemn; recomandări pentru selectarea culorilor mărgelei; instrucțiuni pentru broderie cu mărgele; sistem de montaj pe perete.

Mai jos vom arunca o privire mai atentă asupra conținutului kit-ului. În primul rând, depunem toate eforturile pentru ca kit-urile noastre să pară atractive nu numai în interior, ci și în exterior. Ambalajele frumoase vă vor încânta cu siguranță și vă pot transforma setul într-un cadou minunat pentru o vacanță pentru o persoană dragă. 

Conținutul kitului este protejat în mod fiabil de deteriorarea fizică de un ambajal moale din spumă de polietilenă. Chiar dacă aruncați accidental cutia, nu vă faceți griji - cel mai probabil este bine. În plus, o astfel de protecție exclude deteriorarea mărfurilor în tranzit.

Foto - 2 Conținutul setului "Model pentru broderie cu mărgele" FLS
Foto - 3 Conținutul setului "Modele pentru broderie cu mărgele" FLS

Lucrarea este realizată pe pânză de bumbac natural, care transmite cu exactitate toate elementele imaginii și luminozitatea culorilor. Imprimarea se face cu cerneluri ecologice pe bază de apă. Cerneala este inodoră, nu conține componente toxice și nu provoacă reacții alergice. La imprimarea cu astfel de cerneluri, culorile de pe imagine sunt deosebit de strălucitoare și saturate, iar un strat special protejează în mod fiabil de influențele externe.

O caracteristică distinctivă a seturilor noastre este întinderea  pânzei pe sasiu. Cu siguranță veți aprecia toate avantajele acestui design. În primul rând, sasiul din lemn natural asigură tensiunea necesară țesăturii și elimină astfel necesitatea unui cerc sau suport pentru cusut. În al doilea rând, pânza este fixată pe peretele posterior al sasiului, astfel încât imaginea imprimată să continue către pereții laterali ai sasiului. Această întindere se numește întindere de galerie și conferă operei tale un aspect volumetric unic! În al treilea rând, nu este necesar sa utilizati un cadru în coaserea lucrării și lăsați lucrarea doar pe sasiu. Datorită întinderii  pânzei, produsul nu numai că ajuta la cusut, dar va arăta original și elegant!

Foto - 5 Conținutul setului "Modele pentru broderie cu mărgele" FLS

În pachet veți găsi recomandările noastre cu privire la selecția de margele pentru a lucra cu design-ul propus. În plus, pentru începătorii care tocmai încep să brodeze cu mărgele, completăm un set cu instrucțiuni detaliate de brodat care le vor permite să facă primii pași către o adevărată stăpânire!

! Atentie ! Tabelul de culori este un exemplu nu este pentru aceasta lucrare !

Fie ca munca dvs să vă facă fericiți pe dvs. și pe cei dragi în fiecare zi!

Setul nostru este complet cu suporturi de perete care vă permit să vă decorați ușor casa cu propriile creații!

Foto - 9 Conținutul setului "Modele pentru broderie cu mărgele" FLS

Cu stimă,

RoxArt !

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 lei
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods